LEDIGA JOBB

Projektledare/Skribent

Är du vår nya Projektledare/skribent?
Vill du ha ett kreativt, fritt och utvecklande jobb? Är du en mästare på att producera inspirerande innehåll? Just nu söker vi en engagerad projektledare och skribent till våra magasin.

Alarmstreet Kommunikation är en nytänkande reklambyrå som jobbar med allt från film och foto till grafisk design, digital marknadsföring och event. En stor del av vår verksamhet handlar om att producera magasin och det är här som du kommer in i bilden. Vi hoppas att du är vår nästa stjärna!

Huvudfokus för tjänsten är att projektleda våra magasin Nytt Boende och Bomagasinet, men du kommer även få skriva texter till andra produktioner – allt från personaltidningar till sport och nöje. Har du ett intresse för hus, hem och trender är det en bonus och något som kommer göra jobbet både enklare och roligare. Vi ser också att du har en universitets- eller högskoleutbildning inom journalistik eller media, och gärna några års erfarenhet av att arbeta redaktionellt eller med någon form av content/copywriting.

Förutom att du har en vass penna och förmåga att skriva inspirerande innehåll, är du strukturerad och trivs med att ta egna initiativ. Som projektledare är du spindeln i nätet och kommer bland annat planera allt innehåll för magasinen, göra sidplaner, producera texter och sätta rubriker, men också sköta kontakten med tryckerier och distributörer. I arbetet ingår även att ta hand om Nytt Boendes sociala medier såsom Facebook, Instagram och hemsida. Har du fotokunskap är det en bonus!

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Är språkskicklig och noggrann. Förutom att du producerar dina egna texter kommer du även redigera andras texter samt korrekturläsa hela tidningen.
  • Är kreativ och idérik. Du behöver komma med egna reportageidéer samt kunna bedöma vad som har ett högt läsvärde och inte. Också bra om du har en känsla för färg och form.
  • Är strukturerad och effektiv. Du trivs med att projektleda och ha flera bollar i luften samtidigt, och du är inte rädd för att ta egna beslut.
  • Är social och bra på att bemöta kunder, inte rädd för att ta kontakt med nya människor.Har körkort och tillgång till egen bil.

Som skribent och projektledare hos oss får du ett kreativt, fritt och utvecklande jobb där du träffar massa spännande personligheter och får skriva om allt mellan himmel och jord – både högt och lågt. Det är därför viktigt att du inte känner någon prestige inför uppdrag. Du arbetar självständigt, men kommer ha nära kontakt med våra fotografer, säljare och kunder. Vårt kontor i Kalmar City är en familjär arbetsplats med högt i tak (både bokstavligt och bildligt) och alltid en massa spännande projekt på gång. Delar du våra värdeord ’hjärta’, ’kompetens’ och ’kreativ’ är du mer än välkommen med en ansökan!

Mejla CV, personligt brev och portfolio till sophia@alarmstreet.se senast 30/10.

Frågor om tjänsten skickar du till emilia@alarmstreet.se