LEDIGA JOBB

Vi söker två Medierådgivare!

Vill du ha ett kreativt, fritt och utvecklande jobb? Vi söker dig som är en stjärna på dagens mediasamhälle och som är bra på att skapa relationer. Just nu söker vi två stycken Medierådgivare till våra magasin och mässor.

Alarmstreet Kommunikation är en nytänkande reklam- och kommunikationsbyrå som jobbar med allt från film och foto till grafisk design, digital marknadsföring och event/mässor. Vi producerar magasin inom hus och hem och skapar fantastiska bomässor – både i Kalmar, Oskarshamn och Växjö.

Just nu söker vi två medierådgivare till våra magasin, digitala paket och bomässor.
Vi söker en person som kan fokusera på Växjö-marknaden och en person som fokuserar på Kalmar och Oskarshamn. Vi har ett starkt varumärke med exklusiva magasin såsom Nytt Boende och Bomagasinet Oskarshamn, och våra välbesökta bomässor gör succé år efter år. Vi behöver därför utöka vårt team.

Vi söker dig som är duktig på rådgivning i kombination med försäljning. Du har gärna en liknande roll idag och är bevisat stark på att bygga relationer. Du har en stark egen motor och får saker gjorda, utan att någon behöver säga till dig vad du ska göra. Du har en hög motivation och ett starkt driv – helt enkelt en person med mycket positiv energi.

Du är en person som älskar att göra affärer och föra dialog med kunder, både via telefon och i möten, och jobbar både effektivt och strukturerat med att hantera deadlines. Dessutom har du en kreativ förmåga att hitta nya annonslösningar, optimera affären samt se kundnyttan i olika lösningar.

För att lyckas i rollen ser vi att:

- Du är en stjärna på att sälja med kundnyttan i fokus och har god förmåga att hitta nya kunder.

- Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift, och är inte det minsta rädd att sälja över telefon såväl som i möten.

- Du gärna har jobbat med uppsökande försäljning tidigare. Om du jobbat med annan försäljning tidigare ska du ha insikt i hur annonsförsäljning fungerar – att det är du som måste ringa kunden och berätta om vår produkt.

- Du brinner för att vidareutveckla affärer och göra djupare samarbeten, såväl i tryckt media som på webb, via digitala medier och events.

Vårt kontor i Kalmar city är en familjär arbetsplats med högt i tak (både bokstavligt och bildligt) och alltid en massa spännande projekt på gång. Delar du våra värdeord ’hjärta’, ’kompetens’ och ’kreativ’ är du mer än välkommen med en ansökan!

Vi är mycket nyfikna på dig! Mejla CV, personligt brev och portfolio till sophia@alarmtreet.se Frågor om tjänsten skickar du till therese@alarmstreet.se eller 0768-16 13 89